Plus-Plus.hu

Egy forma – végtelen lehetőség

Építsd meg a saját valóságod!

Plus-Plus építőjátékok már Magyarországon is

„Egy forma – végtelen lehetőség” – ez a mottó megfelelően megragadja a Plus-Plus építőjátékok lényegét. Építőkockák, amelyek egyedi formájukból adódóan végtelenszer egymáshoz illeszthetők, ismétlődő elemeket hozva létre, amelyekkel saját valóságunk bármely részletét újrateremthetjük – legyen az bármilyen parányi vagy hatalmas. Ez a Plus-Plus ereje, amely ezekbe a két összekapcsolt „+”-jelhez hasonlító építőelemekbe sűrűsödik. A skandináv országokban elért áttörő sikereiket követően pedig a díjnyertes Plus-Plus építőjátékok szeptembertől végre Magyarországon is elérhetőek lesznek.

Minden a ’80-as évek Dániájában kezdődött, ahol a Plus-Plus építőkockáit, oktató jellegükből adódóan, még kizárólag skandináv óvodák és iskolák számára értékesítették. A pedagógusok csakhamar felismerték azokat a lehetőségeket, amelyeket ezek a kreativitást, taktilis érzékelést és kézügyességet fejlesztő játékok rejtettek magukban. Egyszerű kialakításukból adódóan a Plus-Plus játékai arra ösztönzik a gyermekeket, hogy a végeredmény helyett magára az alkotási folyamatra fektessék a hangsúlyt, és szabadjára engedjék ötleteiket.

Az elmúlt 40 év számos változást tartogatott a vállalat számára: arculatváltás, magánszemélyeknek történő értékesítés, a skandináv térségen túli terjeszkedés, illetve a teljesen szélenergiával működő gyárba történő átköltözés 2020-ban, ahol a Plus-Plus csapata műanyaghulladék termelése nélkül állítja elő építőjátékait. A Plus-Plus ma már világszerte több mint 40 országban nyújt a gyermekeknek végtelen szórakozást. A terjeszkedési lépcső legutóbbi foka pedig a magyar piac volt, ahol az építőjátékok rajongói már 2022 szeptemberétől beszerezhetik a várva-várt termékeket.

A Plus-Plus építőjátékainak igazi varázsa abban rejlik, hogy kicsiket és nagyokat egyaránt képesek megszólítani: az építőelemekből összerakható szerkezetek az egyszerű, csupán néhány alkotóelemből álló építményektől az összetett, részletgazdag alkotásokig terjednek.  A Plus-Plus termékei az öt éven felülieket célozzák meg, de felnőttek és gyermekek egyaránt kedvüket lelhetik az építés folyamatában. A készletek mérete pedig igencsak változó: a 15 darabot tartalmazó hengerektől a közel 800 darabos kiszerelésig terjedő kínálatban mindenki megtalálhatja azt a csomagot, amely leginkább inspirálja. És bár minden egyes készlet saját építési útmutatóval érkezik, az építőelemekből megalkotható szerkezeteknek csak a képzelet szab határt!

Ahogy Bjarke Ingels, a Plus-Plus építőjátékok egyik fejlesztője is kiemelte, a Plus-Plus építőkockái leginkább egyedülálló molekulákhoz hasonlíthatók, amelyek egymással összefonódva egyedi szerkezeteket hozhatnak létre. Az alkotáshoz azonban nincs szükség kémiai ismeretekre – csak egy nagy adag fantáziára és egy kis kézügyességre!

A Modell&Hobby csapataként arra az együttes következtetésre jutottunk, hogy ezeknek a kreativitást, térlátást és szabad, sémákon túltekintő gondolkodást fejlesztő játékoknak a magyar gyermekek polcain is méltó helyük van. Ezért úgy döntöttünk, több éves projekt keretében fogjuk támogatni a Plus-Plus építőjátékok népszerűsítését Magyarországon. Ennek keretében idén ezek a termékek marketing támogatás szempontjából teljes körű prioritást élveznek: két nagy, a teljes szezont végigkísérő TV-kampánnyal, influenszer-kampánnyal és nyereményjátékok keretében tervezünk megismertetni a Plus-Plus építőjátékokat szülőkkel és gyerekekkel, illetve a november elején megrendezésre kerülő Ország Játéka rendezvényünk játszónapjának keretében dedikált standnál próbálhatják ki kicsik-nagyok mindazt, ami a Plus-Plus építőelemeiben rejlik.

Építsük meg saját valóságunkat a Plus-Plus-szal!

2022 szeptemberétől már Magyarországon is

Kérjük tekintsék meg az árubemutató ideje alatt érvényes akciós csomagajánlatunkat. További feltételek és részletek a megrendelőlapban olvashatók.